Waar te koop

Pro-Bio-Pharma Nederland is een bedrijf dat tot nu toe alleen leverde aan de veterinaire sector (dierenartsen, dierfysiotherapeut, enz). Dit wordt ook zo vermeld op iedere verpakking.

Dit principe hanteren we nog steeds!

 

Echter door de grote vraag van consumenten die onze producten graag willen gebruiken, maar dat niet kunnen omdat de dierenarts in hun omgeving onze producten niet in haar/zijn assortiment heeft is ons standpunt de laatste tijd genuanceerder geworden. Wij leveren nu ook direct aan particulieren, mits er geen dierenarts of specialist in de omgeving is die onze producten in het assortiment heeft.

Als er een aanvraag rechtstreeks bij ons binnenkomt zullen wij deze persoon doorverwijzen naar een praktijk, waarvan wij weten dat die de Pro-Bio-Pharma-producten voert mits die zich niet op onredelijk grote afstand bevindt. Of er een verkooppunt bij u in de buurt zit kunt u vragen via het vragenformulier(op de contactpagina) of per mail of telefoon of app. Indien er geen dierenartsenpraktijk is op redelijke afstand van de geïnteresseerde eigenaar zullen de producten rechtstreeks geleverd worden.

 

Voor particulieren
Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de leveringsvoorwaarden zoals vastgesteld door Pro-Bio-Pharma Nederland.
D.w.z dat onze voorkeur uitgaat om producten aan particulieren te leveren via uw dierenarts.

 • U kunt betalen via bankoverschrijving of via een bankverzoek.
 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 • Als u kiest voor vooruitbetaling krijgt u van ons een bevestiging en een factuur.
  U dient het totaalbedrag binnen 8 werkdagen na factuurdatum over te maken naar de rekening van Pro-Bio-Pharma Nederland. Onze betalingsgegevens staan op de factuur.
  Als er binnen deze termijn geen betaling is ontvangen of geen contact met ons is opgenomen, gaan wij ervan uit dat u de bestelling geannuleerd is.
 • Na ontvangst van de betaling zal Pro-Bio-Pharma Nederland er zorg voor dragen dat uw bestelling binnen 2 à 3 dagen door u wordt ontvangen, mits de artikelen op voorraad zijn(bij niet voorradig wordt er altijd contact opgenomen).
 • Verzendkosten zullen extra in rekening worden gebracht tenzij anders afgesproken.
 • Bestellingen worden bij u afgeleverd (PostNL).
  Pro-Bio-Pharma Nederland is niet aansprakelijk voor vertragingen of eventueel verlies van de zending opgelopen bij PostNL
 • Het kan zijn dat de verzenddozen niet nieuw zijn en dat er een andere naam opstaat, wij recyclen zowel met de verzenddozen als met vulmiddel van het verzendpakket. Dit met het oog op duurzaamheid.
 • Bestellingen kunnen ook op afspraak opgehaald worden (contante betaling is mogelijk).