Onze filosofie

achter de Pro-Bio-Pharma producten

Pro-Bio-Pharma Nederland, is van mening dat voer, vervaardigd uit natuurlijke producten, zonder toevoegingen van welke aard dan ook de absoluut beste basis is voor een goede gezondheid en welzijn voor uw huisdier.

Gezondheid is de wens voor onszelf en natuurlijk ook voor onze trouwe “Viervoeter”

Als die “fundering” voor gezondheid (voeding) al niet goed is, dan is het nastreven van die gezondheid en welzijn een gevecht zonder inzicht en uitzicht. Medicijnen en andere medische ingrepen zijn vaak nodig om de gezondheid weer terug te halen en het welzijn te herstellen, echter, zonder eerder genoemde basis is dat water naar de zee dragen.

 

De Raad van Beheer op Kynologisch gebied zegt het als volgt

“Dierenwelzijn gaat over de kwaliteit van het leven van een dier.

Een dier voelt zich het best als het zich kan gedragen op een manier die van nature bij hem hoort en waarbij het geen klachten, pijn of angst heeft.

Elk dier dat niet in zijn natuurlijke omgeving leeft, probeert zich aan te passen aan zijn leefomgeving, maar zoekt wel daarbij zo veel mogelijk naar mogelijkheden om zich ‘natuurlijk’  te gedragen’.

Elke diersoort heeft zijn eigen unieke gedrag. Honden houden van wandelen en snuffelen en katten van een rustige en stabiele leefomgeving.

Voeding, verzorging, huisvesting en behandeling hebben invloed op het welzijn van dieren. Omdat alleen de mens, als diereneigenaar, voor deze zaken kan zorgen is dan ook de mens daarvoor verantwoordelijk.”


De Raad van Beheer, Kynologisch gebied
 

Goede voeding ondersteunt onder meer het immuunsysteem en komt daarmee de gezondheid van uw huisdier op een heel natuurlijke en vanzelfsprekende manier ten goede. Soms kan de toepassing van één van onze specifiek fytotherapeutische producten een reeds ontstaan probleem weer doen verdwijnen. Dat betekent dat, ondanks de goede voeding, uw huisdier soms een extra ondersteuning nodig kan hebben, bijvoorbeeld op het gebied van de gewrichten Produros.

Deze producten zijn 100% natuurlijk en hebben hun werking in de tijd reeds ruimschoots aangetoond.