Produros

(voor honden en katten)

 

Voor behandeling en preventie van gewrichtsproblemen.

PBP Produros is een fytotherapeutisch product voor honden en katten ten behoeve van de klachten- en pijnbestrijding bij artrose. Dit preparaat bevat o.a. glucosaminoglycanen. Het is preventief  te geven maar is met name werkzaam als ondersteuning bij de behandeling van degeneratieve afwijkingen aan gewrichten. Bij voorbeeld in geval van heupdysplasie en elleboogdysplasie en in het bijzonder van de vaak ernstige artroseverschijnselen (pijn en bewegingsbeperking) die daarvan het gevolg zijn.

Produros is samengesteld uit een groot aantal kruiden en verrijkt met glucosaminoglycanen uit Groenlipmosselextracten (2%). De combinatie van deze unieke samenstelling werkt via de stofwisselingsprocessen van het dier. Doordat o.a. de gewrichtskapsel, alsmede andere banden en pezen versterkt worden, zal de hond binnen afzienbare tijd duidelijke verbetering vertonen bij het opstaan en lopen. De eerste resultaten mogen verwacht worden binnen een termijn van ongeveer 4 tot 6 weken.

 

 

Samenstelling
2% extract van de gekweekte en gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel (Perna canliculus) 1 kg mosselextract bevat 180 gram glycosaminoglycanen. Mineralen | Chrondoïtinesulfaat, fosfor, calcium, natrium, magnesium, (mangaan, kobalt, molybdeen, ijzer, calcium en siliciumzijn organisch gebonden) Kruiden | Urtica urens, Fucus vesiculorus, Capsicum, Medigaco, Saw Palmetto Berry, Rhamnus-purshiana, Prunus amygdalus.

 

Verpakking
Pot à 500 gram met schepje à 5 gram

Gebruik:

Kleine hond 1 schepje per dag , Middelgrote hond 2 schepjes per dag, Grote hond 3 schepjes per dag. Op de bijsluiter staat de hoeveelheid gebruik aangegeven want bij klachten dient de eerste 3 weken dubbele dosis gegeven te worden en daarna de "normale" dosis.