Pro-Bio-Pharma Prodermo 1 & 2

voor honden en katten

Voor behandeling en preventie van huid- en vachtproblemen bij honden en katten.
Pro-Bio-Pharma Prodermo 1 & 2 is een fytotherapeutisch (kruidengeneeskundig) product ten behoeve van een gezonde huid en vacht.

Samenstelling
Molybdeen, Kobalt, Magnesium, Fosfor, Calcium, Natrium, Silicium, Mangaan.
Kruiden | Urtica urens, Prunus amygdalus, Amandelpoeder, Rhamnus-purshiana, Saw Palmetto Berry, Solidago verganrea, Medicago, Fucus vesiculorus.
Verpakking
Pot à 500 gram

Prodermo 1

Prodermo 1 is samengesteld uit een groot aantal verschillende kruiden.
De sterk reinigende werking van de kruidencombinatie alsmede een aantal specifieke kruiden welke een positief stimulerende uitwerking hebben op de ontwikkeling van de vacht en huid en zorgen voor een snel waarneembaar resultaat.

Eigenschappen
Prodermo 1 grijpt in op het stofwisselingsproces, dus ook op, bijvoorbeeld de mineralenhuishouding en is er derhalve van invloed op de groei-, verdedigings- en regeneratieprocessen van de weefsels in het lichaam. Het is in staat de voor deze processen noodzakelijke fysische, chemische en biochemische reacties op gang te brengen.

Bestel Prodermo 1

Indicaties
Prodermo 1 is samen met Prodermo 2 aan te wenden voor behandeling en preventie van huid- en vachtproblemen zoals jeuk, hardnekkige haaruitval, het ontbreken van ondervacht, een dunne vacht, kale plekken of een schilferende huid. Het Prodermo-complex is samengesteld uit uitsluitend natuurlijke grondstoffen en kan zonder nadelige gevolgen permanent worden gebruikt.

Gebruik/Toedieningswijze
Oraal. De poeder door het voer mengen. Indien het voer uit droge brokken bestaat verdient het aanbeveling de brok licht te bevochtigen met de olie van Prodermo 2 en/of water.

Kleine hond
Middelgrote hond
Grote hond

Kat

  5 gram/dag (1 maatschepje)
10 gram/dag (2 maatschepjes)
15 gram/dag (3 maatschepjes)

  5 gram/dag (1 maatschepje)

Dosering
Preventief: bij rassen welke in de risicogroep vallen kan op ieder gewenst moment met de behandeling worden begonnen. Bij pups/kittens kan vanaf de derde levensweek met Prodermo 1 worden begonnen. Te beginnen met 1 gram poeder per kilogram lichaamsgewicht. Zodra de pup/kitten het lichaamsgewicht van 5 kg heeft bereikt is de onderstaande tabel van toepassing. (Een licht verteerbaar voedsel is hierbij belangrijk)

Curatief: gedurende 4 weken de dubbele dosering aanhouden. De week daarvoor gebruiken voor de opbouw van deze hoeveelheid. Na de kuur, zonder onderbreking, overgaan op de normale dosis.

Analyse
Eiwit (N x 6,25)
Ruwe celstof
Vet (Berntrop)
Vocht
Fosfor
Calcium
Natrium
Percentage
11%
13%
5%
4%
1,3%
4%
1,5%

Pro-Bio-Pharma

Wij staan het hele jaar klaar met advies voor uw huisdier!

Neem contact op