Waar te koop

Pro-Bio-Pharma Nederland is een bedrijf dat tot nu toe alleen leverde aan de veterinaire sector (dierenartsen). Dit wordt ook zo vermeld op iedere verpakking.

Dit principe huldigen we nog steeds!

Echter door de grote vraag van consumenten die onze producten graag willen gebruiken, maar dat niet kunnen omdat de dierenarts in hun omgeving onze producten niet in haar/zijn assortiment heeft is ons standpunt de laatste tijd genuanceerder geworden. Wij leveren nu ook direct aan particulieren, mits er geen dierenarts in de omgeving is die onze producten in het assortiment heeft.

Als er een aanvraag rechtstreeks bij ons binnenkomt zullen wij deze persoon doorverwijzen naar een praktijk, waarvan wij weten dat die de Pro-Bio-Pharma-producten voert mits die zich niet op onredelijk grote afstand bevindt. De adressen van de dierenartsenpraktijken welke onze producten verkopen en die zich in de buurt van de eigen postcode bevinden kan de eigenaar binnenkort zelf opvragen via deze website.

Indien er geen dierenartsenpraktijk is op redelijke afstand van de geïnteresseerde eigenaar zullen de producten rechtstreeks geleverd worden.

Voor particulieren
Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de leveringsvoorwaarden zoals vastgesteld door Pro-Bio-Pharma Nederland. D.w.z dat onze voorkeur uitgaat om producten aan particulieren te leveren via uw dierenarts.

 • U kunt betalen via bankoverschrijving of via de Tikkie app.
 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 • Als u kiest voor vooruitbetaling krijgt u van ons een bevestiging en een factuur.
  U dient het totaalbedrag binnen 8 werkdagen na factuurdatum over te maken naar de rekening van Pro-Bio-Pharma Nederland. Onze betalingsgegevens staan op de factuur.
  Als er binnen deze termijn geen betaling is ontvangen of geen contact met ons is opgenomen, gaan wij ervan uit dat u de bestelling geannuleerd is.
 • Na ontvangst van de betaling zal Pro-Bio-Pharma Nederland er zorg voor dragen dat uw bestelling binnen 2 à 3 dagen door u wordt ontvangen, mits de artikelen op voorraad zijn
 • Verzendkosten zullen extra in rekening worden gebracht.
 • Bestellingen worden bij u afgeleverd (PostNL).
  Pro-Bio-Pharma Nederland is niet aansprakelijk voor vertragingen of eventueel verlies van de zending opgelopen bij Postnl.
 • Bestellingen kunnen ook op afspraak opgehaald worden. (Contante betaling is mogelijk).

Wilt u producten bestellen?