Drop Down Menu
                  Leveringsvoorwaarden

Pro-Bio-Pharma Nederland is een bedrijf dat tot nu toe alleen leverde aan de veteri-naire sector (dierenartsen). Dat staat ook zo vermeld op elke verpakking.

Dit principe huldigen we nog steeds!
Maar door de vele vragen van de consumenten die onze producten graag willen ge-bruiken maar dat niet kunnen omdat de dierenarts in hun omgeving onze producten niet in haar/zijn assortiment heeft of niet wil opnemen, is ons standpunt de laatste tijd genuanceerder geworden. Wij leveren nu ook aan particulieren mits er geen die-renarts in de omgeving woont die onze producten in het assortiment heeft.

Als er een aanvraag rechtstreeks bij ons binnenkomt, zullen wij deze persoon door-verwijzen naar een praktijk, waarvan wij weten dat die de PBP-producten voert mits die zich niet op onredelijk grote afstand bevindt.
De adressen van de dierenartsenpraktijken welke onze producten verkopen en die zich in de buurt van de eigen postcode bevinden, kan de eigenaar binnenkort zelf op-vragen via deze website.

Indien er geen dierenartsenpraktijk is op redelijke afstand van de geīnteresseerde ei-genaar, zullen de producten rechtstreeks geleverd worden.

Voor de particulier:

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de leveringsvoorwaarden zoals vastgesteld door ProBioPharme Nederland BV. D.w.z dat onze voorkeur uit-gaat levering aan particulieren via een dierenarts.

Verzendkosten zullen extra in rekening worden gebracht.

U kunt betalen via i-DEAL of door vooruitbetaling. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Als u kiest voor vooruitbetaling krijgt u van ons een bevestiging en een factuur.
U dient het totaalbedrag binnen 5 dagen na factuurdatum over te maken naar de re-kening van ProBioPharma Nederland BV. De betalingsgegevens staan op de fac-tuur.

Als er binnen deze termijn geen betaling is ontvangen of geen contact met ons is op-genomen gaan wij ervan uit dat de bestelling geannuleerd is.

Na ontvangst van de betaling zal ProBioPharma Nederland BV er zorg voor dragen dat uw bestelling binnen 2 ā 3 dagen door u wordt ontvangen, mits de artikelen op voorraad zijn.

Bestellingen kunnen ook op afspraak opgehaald worden. Betaling kan dan ook con-tant.

Bestellingen worden bij u afgeleverd (door TNT). ProBioPharma Nederland is niet aansprakelijk voor vertragingen of eventueel verlies van de zending opgelopen bij TNT.

Zoek een
dierenartsenpraktijk
bij u in de buurt

 
 

Copyright Š 2012 2life Webdesign - All Rights Reserved

Disclaimer & Privacy